Direktlänk till inlägg 18 maj 2009

i just feel like freestyling right now.

Av Madeleine Jacobsson - 18 maj 2009 23:18

nu hörre ni .. min helg:


i fredags var det mest en "hej jag heter madeleine och jag tar det lugnt-dag", mötte upp mina vänner jenna och nina för en liten photosession. Jenna har fotografiskbild som inviduellt val i skolan och fick låna hem kameran under helgen. Så vi crusa runt i navestads området, och tillochmed in i skogen och fotade. :) hade jätte trevligt.


Lördagen började med att gå upp skapligt, in i en dusch och fixa sig lite sisådär fint .. för att fira mormor som fyller 70 år imorgon (tisdag). Dem flesta från släkten var där, vi käka tacos och bara umgicks. det va jätte kul SOM VANLIGT. men började faktiskt och gråta i mitt i ett av mina mostrars tal till mormor. jag kollade på mormor och insåg att jag inte haft chansen nog att riktigt lära känna min egen mormor. jag verkligen insåg vilken härlig människa hon är, en människa som så många uppskattar enormt. EN människa som har gett liv till 11 personer, som i deras tur sammanlagt gett liv till 28 - sen får man inte glömma dom tre barnbarn's barnen.
trots antalet har hon lyckats visa varenda en av oss att vi är en stor del av hennes liv -  då kom tårarna.

Efter det blev det att bege sig hem till camila och fira hennes 20 års dag som var i torsdags. Lite skillnad att gå från att fira sin mromor till att gå på en fest för ungdomar. hahaha! Men det var kul! :)


igår (söndags) blev det igen att gå upp skapligt .. för den efterlängtade dagen var här: stockholms resan. Det var mamma, jenka, roffe, jag och min vän heidi som åkte för att delta i ett hiphop jam som min systers klass arrangerat. det va så klockrent, så ni fattar inte!!!!!

Det var ingen vanlig dansshow vi kollade på, utan det va som ett "block party". som i hiphopens början i new yorks gränder. Ett gäng människor träffades på ett och samma ställe med hög musik och bara dansade loss. (det var så de flesta dansstilar skapades).

mitt i jamet visade åsa folkhögskolas streetdance linje upp ett litet showcase, och guud vad duktiga dom är! Sån känsla, sån glädje, sån rytm .. JAG ÄLSKAR DET! Ni missade verkligen nått.

HA HA HA HA HA!


Blev så pepp när jag jamade ihop med allt folk, att jag verkligen funderar på att börja med streeten igen. Jag vill verkligen det. :')

ska jag?  


what ever you do,

dont forget who you are. 

that's a rapout. 


(bilden är ifrån stockholm, strax innan jamet - jag och rufus)

 
 
Ingen bild

Heidi!

19 maj 2009 07:54

Ja tycker absoluut att du borde börja dansa street igen:D:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Madeleine Jacobsson - 11 juni 2009 00:39

Nu mina kära läsare ska ni få ta del av riktigt viktig information .. JAG LÄMNAR DENNA BLOGG.   men har skaffat en ny, så oroa dig inte. men på blogg.se   anledningar: * hatar att man måste skriva in kod för ALLT man ska göra. * bloggaGRATIS?! .. ja...

Av Madeleine Jacobsson - 4 juni 2009 19:47

jaa, i natt åker mamma till tyskland med sitt jobb. känns jätte jobbigt eftersom det blir den FÖRSTA gången mamma inte sover hemma. usch, kommer sakna henne. :(  men hon kommer hem på måndag redan , men det är lång tid ändå! älskar dig mamma :')...

Av Madeleine Jacobsson - 3 juni 2009 12:05

nu återstår det bara att vänta då. har suttit i två dagar i sträck nu och ringt Valla folkhögskola, för att få information om internatet, och för att anmäla mitt intresse. Har ringt så många gånger utan svar att jag kan numret i huvudet nu! xD men n...

Av Madeleine Jacobsson - 1 juni 2009 18:22

Yeeeelooo!! nu har jag fått klagomål över att jag inte uppdaterar mig blogg. carlos, här får du! xD   Jaahopp dåå , innan jag börjar skriva om ingenting, vill jag bara berätta att du är det klart - JAG FLYR STAN! hhahah nedå men jag ska flytta till l...

Av Madeleine Jacobsson - 20 maj 2009 01:31

  ni suger på att kommentera!!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards